Πασ Γιαννινα Παναιτωλικοσ : Νέες προκλήσεις από τον Τσουκαλά στην εκπομπή του Αρναούτογλου - Μετά τις νίκες απέναντι σε παοκ και παναθηναϊκό, ο πασ πήρε ένα ακόμη τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στον παναιτωλικό, το οποίον και .

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο πασ γιάννινα το παιχνίδι με τον παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της superleague, με την ομάδα της ηπείρου να . Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τη νίκη του πασ. Πασ γιάννινα και παναιτωλικός συγκρούονται στους «ζωσιμάδες», με τις δύο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες μετά από μεγάλο διάστημα. Εραμούσπε (πέναλτι), περέα, κάργας οι σκόρερ στην έξοχη . Μετά τις νίκες απέναντι σε παοκ και παναθηναϊκό, ο πασ πήρε ένα ακόμη τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στον παναιτωλικό, το οποίον και .

Εραμούσπε (πέναλτι), περέα, κάργας οι σκόρερ στην έξοχη . Σε κατάσταση ΣΟΚ η Σοφία Μουτίδου - Η εικόνα ραγίζει
Σε κατάσταση ΣΟΚ η Σοφία Μουτίδου - Η εικόνα ραγίζει from sportdog.gr
Πασ γιάννινα και παναιτωλικός συγκρούονται στους «ζωσιμάδες», με τις δύο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες μετά από μεγάλο διάστημα. Μετά τις νίκες απέναντι σε παοκ και παναθηναϊκό, ο πασ πήρε ένα ακόμη τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στον παναιτωλικό, το οποίον και . Εραμούσπε (πέναλτι), περέα, κάργας οι σκόρερ στην έξοχη . Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τη νίκη του πασ. Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο πασ γιάννινα το παιχνίδι με τον παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της superleague, με την ομάδα της ηπείρου να . Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης της super league 1 από τα online στατιστικά του sportime. Παραγωγικός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο πασ γιάννινα με 14 τελικές, αλλά αυτήν τη φορά και πολύ πιο ουσιαστικός, αφού πέτυχε 3 γκολ .

Εραμούσπε (πέναλτι), περέα, κάργας οι σκόρερ στην έξοχη .

Μετά τις νίκες απέναντι σε παοκ και παναθηναϊκό, ο πασ πήρε ένα ακόμη τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στον παναιτωλικό, το οποίον και . Πασ γιάννινα και παναιτωλικός συγκρούονται στους «ζωσιμάδες», με τις δύο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες μετά από μεγάλο διάστημα. Εραμούσπε (πέναλτι), περέα, κάργας οι σκόρερ στην έξοχη . Παραγωγικός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο πασ γιάννινα με 14 τελικές, αλλά αυτήν τη φορά και πολύ πιο ουσιαστικός, αφού πέτυχε 3 γκολ . Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο πασ γιάννινα το παιχνίδι με τον παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της superleague, με την ομάδα της ηπείρου να . Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τη νίκη του πασ. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης της super league 1 από τα online στατιστικά του sportime.

Εραμούσπε (πέναλτι), περέα, κάργας οι σκόρερ στην έξοχη . Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τη νίκη του πασ. Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο πασ γιάννινα το παιχνίδι με τον παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της superleague, με την ομάδα της ηπείρου να . Πασ γιάννινα και παναιτωλικός συγκρούονται στους «ζωσιμάδες», με τις δύο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες μετά από μεγάλο διάστημα. Μετά τις νίκες απέναντι σε παοκ και παναθηναϊκό, ο πασ πήρε ένα ακόμη τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στον παναιτωλικό, το οποίον και .

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο πασ γιάννινα το παιχνίδι με τον παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της superleague, με την ομάδα της ηπείρου να . Σε κατάσταση ΣΟΚ η Σοφία Μουτίδου - Η εικόνα ραγίζει
Σε κατάσταση ΣΟΚ η Σοφία Μουτίδου - Η εικόνα ραγίζει from sportdog.gr
Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τη νίκη του πασ. Μετά τις νίκες απέναντι σε παοκ και παναθηναϊκό, ο πασ πήρε ένα ακόμη τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στον παναιτωλικό, το οποίον και . Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο πασ γιάννινα το παιχνίδι με τον παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της superleague, με την ομάδα της ηπείρου να . Πασ γιάννινα και παναιτωλικός συγκρούονται στους «ζωσιμάδες», με τις δύο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες μετά από μεγάλο διάστημα. Παραγωγικός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο πασ γιάννινα με 14 τελικές, αλλά αυτήν τη φορά και πολύ πιο ουσιαστικός, αφού πέτυχε 3 γκολ . Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης της super league 1 από τα online στατιστικά του sportime. Εραμούσπε (πέναλτι), περέα, κάργας οι σκόρερ στην έξοχη .

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο πασ γιάννινα το παιχνίδι με τον παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της superleague, με την ομάδα της ηπείρου να .

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης της super league 1 από τα online στατιστικά του sportime. Εραμούσπε (πέναλτι), περέα, κάργας οι σκόρερ στην έξοχη . Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο πασ γιάννινα το παιχνίδι με τον παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της superleague, με την ομάδα της ηπείρου να . Μετά τις νίκες απέναντι σε παοκ και παναθηναϊκό, ο πασ πήρε ένα ακόμη τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στον παναιτωλικό, το οποίον και . Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τη νίκη του πασ. Παραγωγικός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο πασ γιάννινα με 14 τελικές, αλλά αυτήν τη φορά και πολύ πιο ουσιαστικός, αφού πέτυχε 3 γκολ . Πασ γιάννινα και παναιτωλικός συγκρούονται στους «ζωσιμάδες», με τις δύο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες μετά από μεγάλο διάστημα.

Πασ γιάννινα και παναιτωλικός συγκρούονται στους «ζωσιμάδες», με τις δύο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες μετά από μεγάλο διάστημα. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης της super league 1 από τα online στατιστικά του sportime. Εραμούσπε (πέναλτι), περέα, κάργας οι σκόρερ στην έξοχη . Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο πασ γιάννινα το παιχνίδι με τον παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της superleague, με την ομάδα της ηπείρου να . Παραγωγικός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο πασ γιάννινα με 14 τελικές, αλλά αυτήν τη φορά και πολύ πιο ουσιαστικός, αφού πέτυχε 3 γκολ .

Εραμούσπε (πέναλτι), περέα, κάργας οι σκόρερ στην έξοχη . Κρούσμα κορωνοϊού στον ΠÎ'ΟΚ με το... καλημέρα
Κρούσμα κορωνοϊού στον ΠÎ'ΟΚ με το... καλημέρα from www.metrosport.gr
Πασ γιάννινα και παναιτωλικός συγκρούονται στους «ζωσιμάδες», με τις δύο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες μετά από μεγάλο διάστημα. Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τη νίκη του πασ. Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο πασ γιάννινα το παιχνίδι με τον παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της superleague, με την ομάδα της ηπείρου να . Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης της super league 1 από τα online στατιστικά του sportime. Παραγωγικός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο πασ γιάννινα με 14 τελικές, αλλά αυτήν τη φορά και πολύ πιο ουσιαστικός, αφού πέτυχε 3 γκολ . Μετά τις νίκες απέναντι σε παοκ και παναθηναϊκό, ο πασ πήρε ένα ακόμη τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στον παναιτωλικό, το οποίον και . Εραμούσπε (πέναλτι), περέα, κάργας οι σκόρερ στην έξοχη .

Εραμούσπε (πέναλτι), περέα, κάργας οι σκόρερ στην έξοχη .

Παραγωγικός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο πασ γιάννινα με 14 τελικές, αλλά αυτήν τη φορά και πολύ πιο ουσιαστικός, αφού πέτυχε 3 γκολ . Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο πασ γιάννινα το παιχνίδι με τον παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της superleague, με την ομάδα της ηπείρου να . Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης της super league 1 από τα online στατιστικά του sportime. Μετά τις νίκες απέναντι σε παοκ και παναθηναϊκό, ο πασ πήρε ένα ακόμη τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στον παναιτωλικό, το οποίον και . Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τη νίκη του πασ. Εραμούσπε (πέναλτι), περέα, κάργας οι σκόρερ στην έξοχη . Πασ γιάννινα και παναιτωλικός συγκρούονται στους «ζωσιμάδες», με τις δύο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες μετά από μεγάλο διάστημα.

Πασ Γιαννινα Παναιτωλικοσ : Νέες προκλήσεις από τον Τσουκαλά στην εκπομπή του Î'ρναούτογλου - Μετά τις νίκες απέναντι σε παοκ και παναθηναϊκό, ο πασ πήρε ένα ακόμη τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στον παναιτωλικό, το οποίον και .. Μετά τις νίκες απέναντι σε παοκ και παναθηναϊκό, ο πασ πήρε ένα ακόμη τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στον παναιτωλικό, το οποίον και . Παραγωγικός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο πασ γιάννινα με 14 τελικές, αλλά αυτήν τη φορά και πολύ πιο ουσιαστικός, αφού πέτυχε 3 γκολ . Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τη νίκη του πασ. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης της super league 1 από τα online στατιστικά του sportime. Εραμούσπε (πέναλτι), περέα, κάργας οι σκόρερ στην έξοχη .